Veliki poklon koji je Suzana Jovanović nedavno dobila od Saše Popovića ostaće zauvek u njenom sećanju - muž je darovao nove pesme i spotove, kao i promociju na koju su došli svi njihovi prijatelji sa estrade.

Poznato je da njih dvoje imaju veliku imovinu, nekretnine u Beogradu i na moru, a Saša je i ljubitelj skupocenih satova. Ipak, Suzana često ističe i kvalitet skromnosti, podseća da ona vodi domaćinstvo kao i druge žene u Srbiji i da se kod njih kuvaju domaća jela - sarma i čorbast pasulj. Ona je vrlo pažljiva prema mužu, svakog jutra mu donosi kifle i kafu u krevet, ali je i on njoj umeo da se oduži na neobičan način! 

Tako joj je, jednom prilikom, poklonio - majmuna za rođendan. "Ne znam odakle mu je ideja pala na pamet. Uzeo je majmuna meni za rođendan, to nikome ne bih preporučila da drži u domu", izjavila je Suzana svojevremeno za Kurir.

"Imali smo horde prijatelje koji su dolazili da vide atrakciju, majmuna u kavezu, posle smo ga dali zoološkom vrtu. Majmun je velika odgovornost, velika obaveza", ispričala je pevačica. 

Izvor: Lepa&Srećna