Jovana i Željko Joksimović jedno drugom su veliki oslonac i podrška, prošli su zajedno mnoge važne trenutke, a od samog početka su znali da su rođeni jedno za drugo.

"Od samog početka uklopili, kliknuli, živimo, radimo, podižemo decu kao tim, i nikada nam ništa nije teško. Ljubomorna sam kao žena, ne kao supruga. Prosto, on je moj i Božiji, i nema tu šta da se doda. Isto je i obrnuto. Ljubomoran je kao muškarac. I sve to samo svedoči o ljubavi, ne o nepoverenju", rekla je za "Azru" svojevremeno Jovana koja 2001. godine nije ni sanjala da će se udati za Željka.

"Isto što bih rekla da mi je neko prorekao udaju za Džuda Loa. Te godine bila je i premijera filma ‘Neprijatelj pred vratima‘ u kom je on igrao glavnu ulogu. Dakle, rekla bih nemojte da me zezate", rekla je Jovana koja često objavljuje fotografije sa suprugom. To je učinila i sada, kada su uživali s prijateljima u jednom prestoničkom restoranu.

Brak Jovane i Željka Joksimovića
Instagram/Jovana Joksimovic 

"Moja ljubav", napisala je kratko Jovana uz njihovu zajedničku fotografiju.

Ni Željko ne štedi komplimente na račun supruge, pa je tako nedavno priznao da od nje mnogo uči.

"Supruga Jovana je, po meni, najbolji TV novinar kod nas, tako da svaku njenu preporuku, predlog ili zahtev, doživljavam izuzetno ozbiljno. Nisam od onih koji misle da su se naučeni rodili, učim svakog dana, i ne stidim se da kažem koliko i od nje učim. I ove prve dve godine, uz Jovanu i Manju Grčić, naučio sam mnogo o televizijskom poslu, a ono što sam već znao, o upravljanju kompanijom, dodatno sam unapredio i zadovoljan sam do sada urađenim", istakao je Željko za "Novosti" nedavno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna