Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović, Aleksandra, krije identitet na društvenim mrežama i ne voli da pokazuje da su joj roditelji imućni. Uprkos bogatstvu u kom je odrasla ona želi da zarađuje, pa se okrenula jednom unosnom biznisu.

"Aleksandra je kreativna devojka i ima nemirne prste. Studirala je čak dva fakulteta, ali je oba napustila jer se jednostavno tražila i možda se još uvek traži. Ipak, pošto ne voli da dangubi, a želi i da sama zarađuje novac, ona je završila kurs za danas jako popularnu nadogradnju noktiju, pa je gel-tehnikom počela da sređuje nokte. Njena prva mušterija i model je bila upravo njena majka Suzana, ali ovo joj ide jako dobro pa je rešila da proširi ovaj biznis za koji, naravno, ima neophodan početni kapital", rekao je izvor za Alo!

Suzana je jako ponosna na decu, sina iz prvog braka i ćerku Aleksandru koju je dobila sa Sašom.

"Aleksandra je zaista skromna mlada devojka, ne voli da izlazi, ne voli klubove, barove i noćne provode. Ona se čak ne pokazuje ni na društvenim mrežama. Ima svoj mali krug bliskih prijatelja, a Instagram joj je zaključan. Kada negde krenemo zajedno, pošto ljudi vole da se pozdravljaju i fotografišu sa Sašom, ona mu često kaže: ‘Jao, tata, što ti privlačiš pažnju'. Malo joj je postalo lakše od kada smo počeli da nosimo ove maske zbog korone, mislim da se spasla", rekla je nedavno Suzana, koja ističe da oni žive skromno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna