Iako udvarača ima na pretek, Jelena se vodi onim da je bolje da bude kvalitetno sama, nego u ljubavnoj vezi sa nekim ko joj ne odgovara u potpunosti.

"Nekad sam to trpela, ali sada više ne, ne da mi se... Jednostavno ako se ne razumemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lep, ispunjen pesmom. Radim posao koji volim najviše na svetu, muzika je nešto najdivnije, popeti se na binu i pevati dva sata pesme koje ljudi znaju apsolutno od početka pa do kraja, to je lepota. Ja imam lep život, ne mogu reći da je meni loše, imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali meni je zaista lepo", rekla je pevačica u emisiji "Grand news", istakavši da njen život nije ništa manje lep i pored toga što trenutno nema partnera.

Jelena je oduvek važila za harizmatičnu i šarmantnu plavušu za kojom muškarci "gube glavu", a tako je bilo i na početku njene karijere, dok je bila deo grupe "Magazin".

Jelena Rozga o tome zašto nema partnera
Printscreen/ YouTube MAC /Music Awards Ceremony 

Osnivač ovog benda Tonči Huljić je, podsetimo, nedavno ispričao interesantnu priču o tome kako je počela njihova saradnja.

"Pustio sam glas da tražim pevačicu, onako bezveze, bez televizije, radija, novina. Pevačicu sam odabrao bukvalno po imenu, kako sam čuo da se zove Jelena Rozga rekao sam ''Okej, to je ona''. A nisam čuo ni kako peva. Nakon što sam je primio, a još uvek je nisam ni čuo ni video, rekao sam da mi donesu snimak kako peva. Samo sam se nasmejao kad sam čuo, jer je otpevala baš onako kako treba da zvuči", ispričao je Tonči.

Kako su sve pevačice "Magazina" do tada izgledale identično, Tončiju je posebno iznenađenje bilo kada je saznao da ni mlada Jelena Rozga ne odstupa od toga.

"Kažu mala je, plava, tanka, još i balerina. Reko', rešili smo i to! To je sve stvarno bilo tako", ispričao je muzičar.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna