Konstrakta je sinoć izborila prolazak u finale Evrovizije koja se ove godine održava u Torinu, a njeni susedi imaju samo reči hvale za poznatu umetnicu.

"Mi nemamo televizor u lokalu i sinoć nismo mogli da pratimo polufinale Evrovizije. Konstraktni prijatelji su želeli da organizujemo sutra uveče ovde veliko okupljanje i navijanje, ali nećemo moći to da organizujemo. Bila je ovde žena, mislim da joj je sestra zato što mnogo liče. Videla sam da su baš želeli da se to kod nas u kafiću gleda, verovatno jer i Konstrakta često sedi kod nas", rekla je za "Kurir" Anja Savić, devojka koja radi u obližnjem kafiću u kome Konstrakta često provodi vreme.

Anja je zatim podelila i lične utiske o Konstrakti.

"Ana je jedna skroz prirodna i opuštena žena, nije u fazonu "ja sam diva"... Uglavnom dolazi sama, otvori laptop, stavi slušalice i radi nešto. Pije produženi espreso bez mleka. Ne sedi uvek sama, dođe i sa suprugom. Volela bih da uspeju da organizuju negde u blizini gledanje finala, jer vidim da je ceo komšiluk u euforiji jer je ona naš stalan gost i svima je draga", otkrila je Anja, koja je podelila i jednu zanimljivu anegdotu s Konstraktom.

konstrakta
Profimedia 

"Jednom se u toku moje smene dogodila situacija da je sedeo jedan dečko, gost koji nije imao zdravstvenu knjižicu, a morao je da ide kod lekara. Ona je sedela tu, a mi smo se prodrali: "Pa ne možes kod lekara kada nemaš knjižicu, a ona se odmah okrenula i skinula slušalice i rekla da nas je čula. Baš je ispala spontana situacija, svi smo se nasmejali. Mada, uvek je ona nasmejana, baš jedna fina i kuturna žena, volela bih da pobedi sutra", zaključila je Anja.

Podsetimo, Konstrakta će sutra uveče u finalu sa pesmom "In corpore sano" nastupiti pod rednim brojem 24, od ukupno 25 zemalja koliko će se predstaviti u finalu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna