Suzana Jovanović i Saša Popović, uprkos materijalnom bogatstvu koje poseduju, sreću grade na drugim vrednostima. Na prvom mestu su im deca -zajednička ćerka Aleksandra i Danijel, Suzanin sin iz prvog braka. Najvažnije im je da su oni na pravom životnom putu. Takođe, vode računa i da njihova ljubav ne oslabi tokom godina, za šta se najviše brine Suzana, koja svakoga jutra romantičnim ritualnom započinje dan.

"Ritual kog se pridržavamo i u čemu oboje uživamo je da mu donesem tostirane kifle i kafu u krevet. Tako nam počinje svaki dan. Zaslužio je on zbog svega da ima takav tretman", rekla je Suzana za "Svet" koja je nedavno ispričala da je supruga osvojila osmehom i vedrinom.

"Mislim da sam ga osvojila čistom i iskrenom dušom, normalnom pojavom, tim osmehom na licu i vedrinom. On često kaže "Kad se probudiš i vidim da si raspoložena i nasmejana, ma meni danas ništa nije teško, kad vidim tu tvoju vedrinu, to je ono što me čini srećnim". Mislim da sam ga najviše time osvojila i dan danas to radim, dajem mu vetar u leđa i eneriju. Takođe, on često kaže ‘Kad sam potpuno istrošen, ja znam da kad zagrlim moju Suzanu da ću da se napunim lepom energijom i da imam snage da nastavim da radim'" ispričala je Suzana za "Blic" i dodala da je ključ njihovog uspešnog braka obostrano poverenje i ljubav.

Izvor: Lepa&Srećna