Ana Đurić Konstrakta i njen tim su spremni da predstave Srbiju na Evroviziji u najboljem mogućem svetlu, ali umetnica kaže da ipak nije sve u njihovim rukama. Pred odlazak za Torino, gde će izvesti pesmu "In corpore sano", ona je razgovarala sa novinarima i ispričala kako su tekle pripreme.

"Bilo je veoma napeto, spavamo malo, jedemo mnogo i lepo. Ponavljamo koreografiju besomučno mnogo puta, bez obzira na to što je ona veoma jednostavna", kazala je 

Zbog napornih i zahtevnih priprema, smršala je čak četiri kilograma. Ipak, potpuno je spremna za put, zadovoljna što su joj stigle i čuvene "borosane" koje planira da nosi na nastupu.

Simbolično je danas, pred zgradom RTS, bio postavljen i jedan crveni "fića", u čast njenog polaska na evropski muzički festival. Ana je izvela svoju - planetarno poznatu - numeru, a okupljenima je, nasmejana, podelila bele peškire i karanfile. Italijanskom ambasadoru Karlu Lu Kašu je, simbolično, predala ceger sa jednim peškirom, iz kolekcije onih koji će joj biti rekviziti na nastupu.

konstrakta i italijanski ambasador
MONDO / Stefan Stojanović 

"Fokusirali smo se na to da radimo i da to držimo u domenu zabave. Trudićemo se da nas predstavimo u najboljem svetlu u Torinu", rekla je Konstrakta.

Prema njenim rečima, u njenom životu se promenilo sve. "Jedina rutina koja je ostala jeste to da kad ustanem ujutru svog psa moram da izvedem u park, jer išla ja na Evroviziju ili ne on mora da obavi svoje fiziološke potrebe", kaže. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna