Konstrakta je na Geniusu, u prestižnoj top listi uz samu Zendaju! Ova vest, koja za srpsku pesmu za Evroviziju znači ogromnu besplatnu reklamu, zaslužuje i malo šire objašnjenje.

Genius je veliki muzički vebsajt koji okuplja više od dva miliona ljubitelja muzike i stihova, umetnika, kreativaca i njihovih obožavatelja. Evo kako se Konstrakta našla na njemu!

Jedna od specijalnosti Geniusa je i nedeljna top lista najtraženijih stvari na internetu a za period od 28. februara do 6. marta, Konstrakta se našla uz veliku američku muzičku i glumačku zvezdu Zendaju. Njoj je tek 25 godina, a već je osvojila brojne prestižne nagrade. Na sceni je još od malih nogu, a njeno bogatstvo se procenjuje na 15 miliona dolara.

Zendaji donose ogromnu zaradu upravo reklame koje radi sa brojnim vrhunskim brendovima, pa je besplatna reklama za Konstraktu utoliko dragocenija. Inače, ova mlada dama je prošle godine proglašena najbolje obučenom ženom svetskog šoubiznisa, pa zavirite i u njenu bogatu kolekciju atraktivnih modnih kombinacija.

Profimedia Najbolje obučena žena u 2021. godini po izboru magazina Pipl.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna