Vest da se Ana Đurić razbolela uplašila je sve njene obožavaoce i publiku željnu da vidi Konstraktu kako nastupa na takmičenju "Pesma za Evroviziju"

Posle njene objave na Instagramu stiglo joj je mnogo poruka sa željom za brzo ozdravljenje. "Ozdravi nam brzo", "Samo polako" i "Brz oporavak želimo, umetnice", samo su neki od komentara njenih fanova. 

Konstrakta je objavila da je, zbog zdravstvenih razloga, prinuđena da otkaže nastup u Madridu.

"Neće biti prilike da gledate nastup na predevrovizijskom koncertu u Madridu, koji se održava 16. aprila, iz zdravstvenih razloga. A za Torino umetnica mora biti zdrava", napisala, pa se  svi nadaju da će biti spremna za nastup u Italiji.

Podsetimo, ona će tamo učestvovati 12. maja, u drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije, a tada nastupaju i predstavnici Finske, Izraela, Azerbejdžana, Gruzije, Malte, San Marina, Australije, Kipra, Irske, Severne Makedonije, Estonije, Rumunije, Poljske, Crne Gore, Belgije, Švedske i Češke Republike.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna