Kada se Ana Đurić Konstrakta pojavila na sceni kako bi predstavila svoju numeru "In corpore sano", niko nije ni slutio kroz kakvu dramu je nedavno prošla. Na bini je sve bilo maestralno, pa i ne čudi što je odnela pobedu. Ipak, porodična situacija koju je pre toga preživela, veoma ju je uzdrmala.

Naime, Aninom mužu Milanu Đuriću dijagnostikovan je tumor, zbog čega je pevačica početak godine provela s njim u Nemačkoj, na medicinskim ispitivanjima, piše "Story".

Na svu sreću, testovi su pokazali da panici nije bilo mesta i da je zapravo reč o benignom obliku, koji se lako da ukloniti.

Ana je istakla da joj je porodica najveći oslonac - deca Lena i Nikola su na pragu tinejdžerskog doba, a ona uživa da provodi vreme uz njih.

"Domaćica sam, jesam kod kuće, ako to znači da sam tradicionalan tip, onda jesam i volim da budem kod kuće i uz porodicu, prija mi", kaže Konstrakta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna