Vest da se Konstrakta razbolela uznemirila je sve ljubitelje takmičenja "Pesma Evrovizije", jer su se uplašili da neće moći da predstavlja Srbiju. Podsetimo, Ana Đurić je otkazala nastup na predevrovizijskom koncertu u Madridu, zakazanom za 16. april.

Tada je samo navela da neće moći da peva u španskoj prestonici "iz zdravstvenih razloga" i nije odavala nikakve detalje o čemu je, zapravo, reč. Mnogi su verovali da se razbolela, ali drugi su sumnjali da možda njen suprug ponovo ima zdravstvene tegobe. O bolesti Ivana Đurića se pisalo i ranije, a pre beogradskog takmičenja "Pesma za Evroviziju" Ana s njim putovala u Nemačku. Tamo je postavljena dijagnoza dobroćudnog tumora pa je porodica mogla da odahne.

Sada je Konstrakta objavila novu sliku na Instagramu, uz komentar "Umetnica mora biti zdrava". Ovaj stih iz njene pesme "In Corpore Sano", koja postaje planetarno popularna, mnogi su protumačili kao da je sada ozdravila.

Ana izgleda pomalo bleda, ali je nasmejana, a brojni obožavaoce šalju čestitke, obradovani što je ozdravila i što će nas, očigledno, ipak predstavljati u Torinu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna