Nastupi Konstrakte izazivaju sve veće uzbuđenje, kako se približava takmičenje za izbor "Pesme Evrovizije". Naša predstavnica Ana Đurić je izvela svoju numeru "In Corpore Sano" u Izraelu, a zatim i u Hrvatskoj i, pritom, dobila mnoštvo komplimenata za originalnost i kreativnost.

Pre svega, svi hvale samu pesmu, ali pažnju privlači i njen jedinstveni scenski nastup. Od koreografije, pa do rekvizita i scenografije, čak i najmanji detalji drže publiku kao prikovanu za ekran. Ipak, žene ne bi bile žene, kad ne bi zapazile i zanimljive pantalone u kojima smo je videli u emisiji "Zvijezde pevaju" na HRT.

Reč je o "palaco" pantalonama, koje su uske u struku, a onda se šire u veoma komotnim nogavicama. Ovaj model je, u istoriji mode, dugo bio simbol bunta, jer su ga nosile žene u vreme kad se u neke elitne restorane moralo doći u suknji ili haljini. Proslavile su ga Marlena Ditrih i Greta Garbo, a u novije doba ga u modu vraća Oskar dela Renta. Hit su već nekoliko godina, a najlepše je što su kombinacija elegancije i udobnosti.

Pantalone koje je nosila Konstrakta na nastupu u Zagrebu kreirala je srpska dizajnerka Aleksandra Lalić, a imidž osmislila kostimografkinja Ivana Kesić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna