Jedna od voditeljki jutarnjeg programa na TV "Prva" kaže da se odlično snašla u ulozi mame, ali i da ima pomoć uz koju joj je lakše da uskladi privatne i poslovne obaveze.

"Snalazim se, osećam se kao da sam oduvek majka, kao da je moja ćerka ceo život tu. Nemam strah, sve mogu sama sa njom, imam veliku pomoć i od majke, imam i dadilju, tako da sam spokojna", iskrena je bila Bojana Ristivojević za portal "Republika.rs".

Atraktivna voditeljka osvrnula se i na fizički izgled i estetske korekcije kojima se podvrgavaju mnoge dame sa javne scene.

"Ja mislim da je svaka žena pomišljala o promenama i sve mi razmišljamo o tome kada smo nezadovoljne bilo kojim aspektom svog života. Mi odmah odemo kod frizera i menjamo boju kose ili razmišljamo šta da uradimo i promenimo na svom telu. Imala sam bezbroj puta takve misli, razmišljala sam da li da uvećam usne, grudi, ali posle nekoliko dana ja odustanem od takvih ideja, tako da nikada ništa tako radikalno nisam uradila", rekla je voditeljka.

Bojana Ristivojević želi da se zamonaši
Youtube/Printscreen/MONDO PORTAL 

Bojana je, inače, nedavno govorila i o želji da se zamonaši.

"Razmišljala sam o tome, ali ne u teškim trenucima, već naprotiv. Imam ćerku i porodicu, oni su moj manastir sada, ali volela bih da se preselim u manastir u poznim godinama, kada se moja porodica osamostali, kad i unučići porastu", rekla je pre nekoliko dana voditeljka za "Objektiv".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna