Jedna obično jutro Hejli Biber zauvek će pamtiti. Naime, dok je sedela za doručkom osetila je simptome zbog kojih je hitno hospitalizovana.

"Sedela sam za doručkom i odjednom sam se osetila čudno: nešto mi je prolazio od ramena niz ruku, sve do vrhova prstiju koji su utrnuli. Nisam mogla da govorim. Desna strana lica mi je bila opuštena, nisam mogla iz sebe da izvučem nijednu reč. Mislila sam da je slabost u pitanju, ali Džastin je znao da imam moždani udar", rekla je dvadesetopetogodišnja Hejli koja je hitno operisana.

Samo mesec dana kasnije za suprugu Džastina Bibera usledili su novi zdravstveni problemi - podvrgnuta je operaciji srca. 

Radi se o zahvatu kojim se zatvaraju patološki otvori u srcu koji dovode do moždanih udara kod mladih ljudi, a obično se izvodi kod osoba koje su već prebolele moždani udar bez ranije vidljivih uzroka.

"Išlo je vrlo glatko. Oporavljam se jako dobro, jako brzo", rekla je Hejli u novom videu na "YouTube-u" pod naslovom "Pričam svoju priču".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna