Ono što je predstavnica Srbije za "Evroviziju" pokazala na sceni, nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Konstraktina "In Corpore Sano" ili vam je genijalna ili jednostavno ne razumete tu vrstu muzike i performansa. Pevačici Indiri Levak je Ana Đurić fenomenalna i želi joj uspeh na takmičenju u Torinu.

"Ona je autentična, posebna i svoja, totalni art, što se meni jako sviđa. Ja sam totalni opozit svemu tome. Kada sam išla na Doru, imala sam dinamičnu i energičnu pesmu sa upečatljivim scenskim nastupom koji je rasturio binu, a onda se dogodi Konstrakta, koju promatram, gledam i slušam i kažem: ‘Ovo je super!”Sigurna sam da će postojati ljudi koji je nisu shvatili i oni koji će je obožavati. Neće biti sredine, da neko kaže - onako. Divim joj se i želim joj da postigne veliki uspeh na Evroviziji", rekla je za "Blic" Indira i istakla da bi joj se rado pridružila na sceni.

"Da, kako ne! Mi muzičari smo umetničke duše koje se možemo jako dobro snaći i na pozorišnim daskama. Imamo tu crtu. Možda bih mogla da nosim peškir Konstrakti ili da joj dodam sapun na stejdžu", rekla je nekadašnja članica grupe "Kolonija".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna