Iako već godinama živi u Beogradu, pevačica Nataša Bekvalac koristi svaki slobodan trenutak da od gradske vreve pobegne na svoj salaš u blizini Novog Sada.

Posebnu čar boravak na salašu ima tokom praznika, pa je baš tamo Nataša za Uskrs okupila porodicu, koju u poslednje vreme ne viđa dovoljno često jer ne žive u istim gradovima.

"Uskršnje praznike sam provela s porodicom. Bili smo pet dana na mom salašu i ovo je jedan predivan period kada smo svi zajedno, jer smo se u poslednje vreme nekako svi raštrkali", rekla je Nataša za "Alo", pa priznala da joj porodica nedostaje.

"Fali mi porodica, ali mislim da zajedno provodimo tačno onoliko vremena koliko nam je potrebno, jer nije dobro kada smo previše skupa. Ovo je prava mera, a praznici su ti koji nas spajaju, kada se oseti jedna velika toplina i radost", rekla je ona.

Bekvalčeva je otkrila i kako svake godine izgleda proslava najradosnijeg hrišćanskog praznika u njenom domu.

"Nisu se promenili običaji otkad sam ja bila mala pa do danas. Moja porodica ne robuje običajima, ali suštinski imamo ono što je najvažnije, a to je ljubav", zaključila je Nataša za pomenuti medij.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna