Nataša Bekvalac spada među one javne ličnosti koje na mnoge teme govore otvoreno. Tako je i bez zadrške priznala da ima finansijske probleme. Da nije kreditno sposobna otkrila je kada se spekulisalo da je podigla kredit kako bi snimila album.

"Verovatno bih mnogo više kredita tokom života podigla da sam kreditno sposobna, ali budući da sam rizična čaki za banke, teško da je to moguće u mom slučaju. Ja sam u finansijskim problemima otkako sam se rodila. Takva sam žena", ispričala je ona za domaće medije tada. Sada je priznala da pred novim bankrotom, a obožavaoci misle da je razlog novi album.

"Nekada ću vam sve ispričati, možda u knjizi, možda na daskama koje život znače, možda na filmu, toliko načina u umetnosti postoji...Ne da bih od sebe pravila super ženu niti da bih se pravila važna već da vam pokažem da ako sam mogla ja, možete i vi moje dame...Nekada kada budem želela da se odmorim. Sada nemam taj luksuz", napisala je Nata i dodala:

"Opet moram da navučem pantalone i zapnem jače nego ikada. Nadam se da ću preseći uskoro i saopštiti vam prelepu vest vezano za muziku. Od toga me deli samo odluka, pomirenje sa ponovnim bankrotom i činjenica da ću spavati samo par sati dnevno", napisala je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna