Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka: s Danilom Ikodinovićem, s kojim ima ćerku Hanu, Ljubom Jovanovićem i Lukom Lazukićem, s kojim je dobila Katju. Brakovi joj nisu uspeli jer nije želela da trpe, pre svega njena deca, a potom i ona. Imala je hrabrosti da kaže "ne " onda kada je za to bilo vreme.

"Jedna sam od mnogih žena koje su odlučile da žive drugačije, hrabrije. Počela sam da teram inat u adolescenciji, do tada sam se trudila da otac ne bude tužan što je dobio devojčice, dokazivala sam se, želela sam da bude ponosan na mene. A kada malo bolje razmislim, to radim i sada", rekla je pevačica i osvrnula se na nedobronamerne komentare na račun njenih propalih brakova.

"Moja izjava: ‘Nisam zbog dece ostajala u brakovima, zbog njih sam se razvodila‘ bila je način da se suprotstavim ženama koje sa podsmehom i veoma glasno komentarišu ono što smatraju mojim životnim neuspesima. Govore da su u braku zbog dece, jer tobož toliko se žrtvuju da ne mogu da dozvole da im deca odrastaju u razbijenim porodicama, jer su deci potrebna oba roditelja ", rekla je pevačica za "Hello" i dodala:

"Za mnoge znam da su im brakovi loši, da deca slušaju svakodnevne svađe, poniženja, pa čak trpe i razne oblike nasilja, ali bože moj, važno je sačuvati porodicu. Možda, ali ne u mom slučaju. Hana i Katja nikada nisu čule povišen ton u našoj kući i na njih niko neće dići ruku dok sam ja živa", rekla je pevačica.

Nataša se trudi da ćerkama obezbedi sve, a Katji je za proslavu 4. rođenana priredila pravu bajku.

Instagram/Bekvalceva Ćerka Nataše Bekvalac proslavila treći rođendan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna