Mart je za Natašu Bekvalac mesec ogromne radosti, jer tada proslavlja rođendan svoje prve ćerke, Hane Ikodinović. 

"Bebo moja prva, ljubavi mamina najveća, srećan ti rodjendan. Moj si najveći uspeh, moja si bezuslovna ljubav, moj si oslonac moj si saputnik i borac, hvala ti što već 15 godina moj si vodič kroz život, učitelj i hvala ti što sam ti mama", napisala je Nataša na Instagramu danas, čestitajući Hani rođendan. "Nije nam lako ali nam je najbolje! Voli te mama tvoja. Ponosna sam na svaki tvoj korak. Svaki, ne zaboravi!", istakla je uz niz divnih fotografija sa ćerkom.

Hana danas puni 15 godina, a svi se još sećaju kad je prošle godine dobila Instagram i odmah odgovorila mami na čestitku. Nale joj je tada "pripretila" u šali da joj ne odgovara kako bi se pohvalila profilom na ovoj društvenoj mreži. "Doći ću ti u sobu", zapretila je tada Nataša pa se Hana danas, mudro, ne oglašava.

Međutim, na profil Bekvalčeve stižu brojne druge poruke i čestitke, pa je dom pevačice danas ispunjen radošću. Među prvima je čestitala tetka Dragana Bekvalac, sledećim rečima:

"Lepa moja devojčice... želim ti sve što zamisliš da ostvariš... želim da ostaneš tako vesela, srećna i dobra... lepa već jesi, ljubavi moja plemenita... voli te tvoja Gaga", napisala joj je tetka Dragana Bekvalac.

hana bekvalac
Instagram / draganabekvalac72 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna