Nataša Bekvalac pored svega što je uradila, najviše je ponosna na ćerke - Hanu, koju je dobila tokom braka s Danilom Ikodinovićem, i Katju iz braka s Lukom Lazukićem. Iako su se oba braka završila razvodom, a pevačica je i dalje sama, ona ima smisao svog života. Njena naslednice su njena životna snaga, radost i motivacija. Kako Katja danas proslavlja četvrti rođendan pevačica je kuću dekorisala u pravu bajku. 

Dok je ćerka bila u vrtiću mama je uz pomoć sestre Kristine pripremila sve za rođendansku zabavu: od  ukrasa,  do rođendanske torte.

Nataša je na svom Instagramu objavila video od pre dve godine nakom je s mlađom ćerkom uz dirljivu poruku. 

"Srećan ti rođendan ljubavi mamina. Jedino što želim je da se ceo život ovako smeješ, da budeš zdrava i tako svoja i posebna. Dala si mi život i ispisala mi ime i prezime. Voli te tvoja mama, Keti moja", poručila je Nata.

Instagram/Bekvalceva Ćerka Nataše Bekvalac proslavila treći rođendan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

Dok je mlađa ćerka Nataše Bekvalac provela dan u vrtiću, njena mama odlučila je da uz pomoć sestre Kristine organizuje pravi događaj iz snova, samo za odabrane.