Nataša Bekvalac danas slavi rođendan Hani, a ćerki je priredila pravu malu bajku. Kako je napisala na Instagramu, njena "prva beba" danas puni 15 godina, ali iz  nekog razloga nije želela slavlje.

"Ali zato je mama tu", dodala je Nale Nacionale i objavila video pokazavši kakvo iznenađenje je osmislila za svoju tinejdžerku. Hanina soba je uređena na poseban način, a cveće i baloni su u divnoj nijansi lavande. Beli sto i stolice postavljeni su za svečanu večeru u kojoj će, sigurno, uživati cela porodica. 

"Bebo moja prva, ljubavi mamina najveća, srećan ti rodjendan. Moj si najveći uspeh, moja si bezuslovna ljubav, moj si oslonac moj si saputnik i borac, hvala ti što već 15 godina moj si vodič kroz život, učitelj i hvala ti što sam ti mama", napisala je Nataša na Instagramu danas, čestitajući Hani rođendan. "Nije nam lako ali nam je najbolje! Voli te mama tvoja. Ponosna sam na svaki tvoj korak. Svaki, ne zaboravi!", istakla je uz niz divnih fotografija sa ćerkom.

Nataša Bekvalac slavi rođendan ćerki: Ovako je Hana reagovala na iznenađenje Instagram

Uz snimke Hanine sobe, Nataša je dodala i svoj selfi, uz komentar: Uspela sam u svemu što sam želela, zaslužila sam da se večeras provedem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna