Nataša Bekvalac često ne štedi sebe i okrivljuje se za neuspehe ljubavnih veza, a posebno pati zbog tragičnih događaja u životu njenih partnera. Zato i neke datume doživljava vrlo emotivno, a baš takav je 22. maj, dan kad je rođen njen prvi dečko.

Sa tim vrednim studentom arhitekture lepa Nata se zabavljala kad je imala samo 17 godina, a onako mladi i zaljubljeni viđeni su često kako se voze na motoru po Novom Sadu. Nažalost, upravo ljubav prema motoru je mladog momka odvela u smrt, što je Nataša vrlo teško podnela, premda više nisu bili zajedno kad se nesreća desila.

Baš je 22. maj bio koban i kad je bila u vezi sa Miodragom Kostićem. Tog dana, 2004. godine, putovali su preko crnogorske granice, pa je pevačica privedena zajedno sa biznismenom, jer su ga tražili zbog neodazivanja na informativni razgovor. On je ubrzo pušten, ali je vest o privođenju objavljena u mnogim medijima. "Sumnjam da sam prokleta" i "pogubna po muški rod", požalila se jednom prilikom pevačica, rekavši da su sve njene ljubavi osuđene na nesreću. 

"To što što su moja očekivanja bila mimo nekih mogućnosti ili moja loša procena, to uopšte nije do njih. Sve je do mene. Mislim da nisam ni ja prokockala njihovo poverenje", rekla je svojevremeno za "Kurir" Nataša koja je naučila da je najbolje nemati očekivanja. Lepa novosadska "barbika" kako je mnogi zovu još uvek je meta želja mnogih muškaraca, a kako izgleda kad se dotera, pogledajte u galeriji slika.

ATA / Antonio Ahel Lepa novosadska pevačica pleni u modnim kombinacijama, a na plaži je neodoljiva!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna