Nataša Bekvalac može da se pohvali bogatom karijerom koja traje već dve decenije, ali njen najveći životni uspeh su ćerke: Hana, koju je dobila tokom braka s bivšim vatrepolistom Danilom Ikodinovićem, i Katja, koju ima s Lukom Lazukićem.

"Ne smatram da sam stroga, zaista tražim minimum od svoje dece. Moji roditelji su mi dosta toga branili u detinjstvu, kada su ostala deca kretala napolje, ja sam tada morala da idem kući. Možda sam zbog toga napravila grešku s Hanom, iz želje da ne budem roditelj koji strogo postavlja granice dala sam joj više slobode. Verujem da je dovoljno pametna da zna to da ceni, a ne da zloupotrebljava",  rekla je pevačica, i priznala da su društvene mreže veliki izazov za roditelje.

"Roditelj nikada ne može znati koliko mu se dete poverava. Na primer, ja sam uverena da meni moja ćerka baš sve kaže, a onda saznam nešto što je sakrila od mene i šokiram se. Na društvenim mrežama je decu nemoguće kontrolisati, oni imaju toliko profila, da im je teško ući u trag. Znam za jedan Hanin Instagram nalog, onaj zvanični, a onda otkrijem da ima još neki. Pokušavam da budem širokih shvatanja i borim se s tim svakodnevno, ali sigurno mi nešto promakne. Telefoni i društvene mreže napravile su džumbus jer je klincima sve dostupno. Ipak, trudim se da razumem Hanu, jer ni ja nikada nisam porasla", rekla je iskreno za "Alo!" Nata, pa se prisetila svojih školskih dana.

"Osnovna škola mi je ostala u groznom sećanju. Uvek su pričali da je školsko doba najlepše, a sada, iz ugla žene koja ima 42 godine, mogu da kažem da je meni škola bila jako veliki stres. Znala sam da ću biti pevačica i da mi ništa vezano za školovanje neće doprineti zanimanju. Doduše, tu sam se grdno prevarila jer je obrazovanje doprinelo tome da danas budem pevačica kakva jesam. Što se tiče škole, Hana je pokupila na mene. Mada, i na tatu", bila je iskrena pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna