Domaćica emisije "Zvezde Granda" Sanja Kužet važi za jednu od najlepših srpskih voditeljki, a kako kaže, naviku da se redovno neguje stekla je još u detinjstvu.

"Nega mi se podrazumeva, tako sam vaspitana. Još kao devojčica uživala sam u tim ženskim ritualima. Tačno je da se to sada povećava, i zbog godina, i sada se nudi više različitih preparata. Ne želim da odustajem od toga i uvek posvetim vreme sebi na kraju dana, za male rituale pred spavanje. Scena je prostor koji zahteva, publika traži da budete inovativni, drugačiji i da odgovorite tako velikoj emisiji, subotom uveče u najgledanijem terminu. Kada, ako ne tada? Rekla bih da to publika pozdravlja", iskrena je bila Sanja za "Novosti".

Ona ističe da, budući da je na sceni uvek u elegantnim izdanjima, van kamera najviše voli da nosi trenerke i udobnu garderobu.

"Baš zbog neke ravnoteže, dane kada ne radim ili prepodneva, kada nisam u studiju, trudim se da provedem u što prirodnijem izdanju, u udobnim trenerkama i garderobi koja mi omogućava da imam komfor. Mnogo puta sam rekla da mir i prirodan izgled ne bih menjala ni za šta. Zna se gde se kako ide. Recimo kada odem kod mene na Palilulsku pijacu, naravno da ću da idem u nečemu udobnom, i zaista, dok biram namirnice za porodicu, ljudi koji pričaju sa mnom imaju pozitivne komentare, jer valjda im je čudno, nisam uvek u elegantim haljinama (smeh). To sam ja, moje navike i nikada nisam od njih odustajala", rekla je Sanja.

Sanja Kužet o izgledu
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić Author: Zorana Jevtic Copyright: @Zorana Jevtic Description: STARS Sanja Kuzet za Bozicni broj kurira, na fotografiji Sanja Kuzet, foto Zorana Jevtic Software:Adobe Photoshop CC 2014 (Windows) Created: 2016:01:07 20:10:29

Voditeljka kaže da su za nju farmerke i majica uvek dobitna odevna kombinacija.

"Volim da ispratim trendove, vidim šta se nosi i da pogledam butike. Naravno, ne mogu da nosim sve i ne osećam se u svemu prijatno. Postoje komadi koje verovatno nikada ne bih ponela. Napravim neku kombinaciju, između onoga što mi prija i čemu sam dosledna. To je neka jednostavnost. Za mene su farmerke i majica uvek dobitna kombinacija za dnevnu rutinu. Volim i patike, od sportskih, do onih elegantnijih dnevnih. Jako mi se sviđa što su se vratile patike koje mogu da idu uz razne haljine i da kombinaciju učine onako pristupačnom i ležernom za dnevne obaveze", zaključila je voditeljka za pomenuti medij.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna