Viktorija Bekam prošle nedelje napunila je 48 godina, majka je četvoro dece, a zdrava ishrana i redovni treninzi zaslužni su za to što uvek ima vitku liniju.

Nedavno su obožavaoci posebno pohvalili njene zategnute ruke, a sada je Viktorijin trener objasnio koje ona to vežbe praktikuje, a koje možete raditi i u svom domu.

Prva vežba su sklekovi.

"Sklekovi koriste otpor i snagu tela da bi se stvorili mišići ruku, što pomaže da se dobije izvajan izgled. Sklekovi rade na vašim bicepsima, tricepsima, ramenima, grudima, leđima i trbušnjacima za oblikovani gornji deo tela - rekao je za "Gardijan" lični trener Viktorije Bekam.

Druga važna stavka je vežba pod nazivom "daska", ili popularno - "plank".

"Znamo da Viktorija voli "dasku" - i to sa dobrim razlogom. Ova vežba jača gornji deo tela što daje mišićaviju estetiku", rekao je trener.

 Treće na ovom spisku su vežbe tricepsa.

"Vežbe tricepsa oblikuju zadnji deo ruku i istovremeno jačaju snagu ramena", objasnio je trener poznate kreatorke.

Viktorija je, inače, ranije govorila o tome da ima strog režim vežbanja koji praktikuje svakog jutra - vežba dva sata, od 5.30 ili od 6.00 ujutro.

Ona je ispričala da odradi 45-minutno trčanje od 7 km na traci za trčanje, kao i vežbe olikovanja i kondicioniranja, forsirajući pretežno noge i ruke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna