Svakoga dana slušamo da ishrana treba da bude raznovrsna ali modna dizajnerka Viktorija Bekam se tog pravila ne pridržava. Šta više, njena ishrana je toliko jednolična da većina ljudi ne bi mogla da je podnese. O tome je govorio njen suprug, fudbalski as Dejvid Bekam, kada je otkrio da ona punih 25 godina jede istu hranu.

"Nažalost, u braku sam sa nekim ko jede istu hranu svaki dan. To traje već punih  25 godina. Otkako sam je upoznao jede samo ribu na žaru i povrće kuvano na pari. Retko kada odstupa od toga, požalio se Dejvid Bekam na gastronomske navike svoje supruge koja je jelovnik promenila jedino tokom četvrte trudnoće.

Modna dizajnerka nikada ne jede prženu hranu, maslac, umake, crveno meso, niti mlečne proizvode. Zbog toga je, kako sama priznaje, komplikovan gost.

"Za većinu restorana najgora sam noćna mora. Obožavam malo povrća kuvanog na pari  i mrvicu začina. Volim da se hrana priprema na jednostavan način", ispričala je najpoznatija mršavica na svetu i dodala da obožava tost od celovitih žitarica.

Nutricionisto tvrda da svakodnevno konzumiranje istih jela može pomoći u mršavljenju. Naime, kad svaki dan jedete isto jelo, imate bolju kontrolu nad onim što unosite u organizam i tako možete izbeći nagle skokove šećera i masnoća u krvi.  To onda može dovesti do smanjenja unosa kalorija, odnosno do mršavljenja.

 Viktorija je poznata po nepogrešivom ukusu za modu i odvažnosti da ponese ono što bi se malo ko usudio. 

Profimedia Viktorija Bekam u nesvakidašnjoj kombinaciji boja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna