Željko Joksimović je proslavio 50. rođendan u velikom stilu. Njegova supruga Jovana je organizovala glamuroznu žurku, a prema rečima slavljenika, i njen poklon je bio "nešto jako dobro".

Popularni muzičar je uživao u statusu "gosta-slavljenika", jer nije imao nikakvih obaveza oko same proslave, već isključivo da se pojavi i uživa. Zabava je bila na visini, ali su mnogi primetili da među gostima nije bilo njegovog brata Saše Joksimovića. To je "podgrejalo" i stare priče kako između njih ima netrpeljivosti. Međutim, Sašina čestitka je opovrgla ovakve glasine.

"50 godina! Vreme brzo prolazi, neguj to dete u sebi i ostani zdrav, srećan, smej se... živ bio, burazeru", napisao je Saša u poruci bratu, uz njihovu zajedničku sliku iz detinjstva. Time je pokazao da na rođendansku proslavu nije došao samo zato što je bio sprečen.

sasa-joksimovic cestitka bratu
Instagram / sasajoksimovic_official 

On je više puta istakao da je sa Željkom u dobrim odnosima i da su uvek podržavali jedan drugog. Ipak, nije mu pravo kad ga oslovljavaju kao Željkovog brata. "Ne želim više to, ne zato što ga se odričem ili daleko bilo stidim, nego smatram da sam dovoljno postigao u svom životu i karijeri, da ljudi znaju o kome se radi kada se napiše ime Saša Joksimović, bez pijeteta čiji sam brat", objasnio je popularni glumac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna