Zvoncare su ponovo u trendu. Nose se kao farmerke, poslovne, od somota, trikotaže. Dakle, svi materijali i sve boje i dezeni dolaze u obzir. Dame je posebno obradovao ovaj modni povratak jer model pantalona "u zvono" vizuelno izdužuje nogu i figura deluje vitkije.

Čuvena modna dizajnerka Viktorija Bekam već ih je prošetala, a načinom na koji je kombinovala zvoncare žute boje, još jednom je dokazala da je neprikosnovena kraljica stila.

Viktorija je crnoj boji bila verna godinama, ali u poslednje vreme ona često eksperimentiše, pa je viđamo i u šarenim dezenima ali i svetlim bojama. Sada je, tvrde modni kritičari, napravila pun pogodak kada je uklopila tri, na prvi pogled neuklopljive, žutu, crvenu i zelenu.

Naime, supruga Dejvida Bekama prošetala je savršene žute zvoncare koje je iskombinovala sa visokim potpeticama i zanimljivom bluzom crvene boje sa crnim rukavima. Najpoznatija mršavica na svetu je poznata po tome da nosi izrazito duge pantalone, pa je tako bilo i ovog puta, te se cipele gotovo nisu ni videle. Ceo stajling je začinila efektnom torbom zelene boje. 

Profimedia Viktorija Bekam u nesvakidašnjoj kombinaciji boja

 Izvor: Lepa&Srećna