Kako bi ten održala jedrim i blistavim, osim redovnih kozmetičkih tretmana, Viktorija Bekam svakoga dana jede losos, a kako bi održala besprekornu liniju, a da se ne odrekne "grickica" koje obožava, modna dizajnerka je osmislila zdraviju verziju omiljenog čipsa.

Ona priprema čips od kelja, kog nazivaju i kraljem povrća jer je pun vitamina i minerala, odličan je za probavu i deluje protivupalno. Jedna šolja kelja ima samo 35 kalorija, pa je odličan saveznik u borbi za vitku liniju.

"Kao i svi drugi, i ja volim da grickam. Ponekad mi zaista potrebni ti mali zalogaji, a čips od kelja mi je omiljen. Jedna šolja kelja ima samo 36 kalorija i nula masti. Iako nije svima privlačan kada se skuva, pečenje potpuno menja njegov ukus- postaje hrskav.  Priprema se jednostavno: listove kelja premažite maslinovim uljem, posolite i pecite  u rerni dok ne postanu hrskavi", reklaje Viktorija i otkrila da čips pravi od različitog povrća

"Koristila sam i paškanat, šargarepu, plavi i patlidžan.. isečem ih veoma tanko i pospem solju i biberom. Vreme pečenja zavisi od toga koliko je povrće debelo narezano", otkrila je modna dizajnerka.

Izvor: Lepa&Srećna