Marija Šerifović nikad nije krila da je, u detinjstvu, često prisustvovala roditeljskim svađama, a bilo je i tuče. Pevačica danas ima distanciran odnos prema tome i podseća da ne postoji porodica koja nema bar jednog problematičnog člana. U razgovoru za Kurir kaže da razvod Verice i Rajka Šerifovića na nju nije nimalo uticao.

"Nije me uopšte ni zanimao, jer sam se ja te godine preselila u Beograd", ispričala je. "Krenula sam svojim životom i rekla im da rade šta hoće." Po njenom mišljenju, trebalo je da se razvedu odavno. "Bolje da je bilo još davnih dana, nego da gledamo razne cirkuse", naglasila je Marija, uputivši takav apel svim ljudima koji imaju decu.

"Bolje da im priušte zdrave i nasmejane roditelje nego paklena detinjstva gde deca zbog svojih roditelja moraju da preživljavaju šta god. To je moj stav, ne mora da znači da je ispravan, ali je moj", kaže Marija.

Ona danas ne voli da sudi bilo kome, pa ni svom ocu, stara se o njemu i pruža mu neophodnu pomoć. Kaže da su uloge oca i majke podjednake i da, čak i kad bi mogla, svoje ne bi menjala. "Da sam bilo koga promenila u tom spoju, verovatno bih bila neka obična i dosadna osoba, a ja to ne mogu da zamislim. Jer bilo šta što je dosadno i obično niko to ne pamti", kaže Marija.

Ona misli da je baš ključno bilo to što je imala ovakve roditelje, jer je njihova želja bila da od 18 godine počne da se bavi ovim poslom. "Oni su bili i glavna odskočna daska i najveća podrška", zaključila je.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna