Viktorija Bekam je nesumnjivo jedna od najbolje obučenih žena na svetu. Njene odevne kombinacije su nepogrešive, a ono što ona ponese devojke širom sveta kopiraju bez pogovora.

Viktorija odlično zna šta u kojoj prilici treba da ponese, a u poslednjih nekoliko godina primetno je promenila stil. Visoke potpetice kojima je godinama bila verna zamenila je udobnom obućom, pa je tako u poslednje vreme često možemo videti u patikama.  Na modnu transformaciju se odlučila zato što više ne želi da nosi odeću koja je sputava, i imperativ joj je da se oseća slobodno dok radi. 

"Kada dođemo u određene godine shvatimo da pamučna bela majica može da zameni kratku haljinu, a patike vrtoglave potpetice, a da to ne znači nemaran izgled. Nosite ono u čemu se dobro osećate i nosite vi odeću, a ne ona vas. Na taj način će sve što obučete izgledati kao apsolutni pogodak", rekla je supruga Dejvida Bekama koja je i uspešna poslovna žena koja ima svoju modnu imperiju.

Iako joj je prioritet da se njeni zaposleni osećaju dobro na poslu i zato nije pristalica uniformi, jednom prilikom je za britanske medije otkrila kakvu obuću ne voli da vidi, ni na svojim zaposlenima.

"Moji zaposleni ne nose uniforme. Važno je da se svi osećaju slobodno da nose sve što žele. Ali ne daj bože da se neko pojavi u Uggs čizmama!",  kroz šalu je Viktorija stavila do znanja šta misli o čizmama koje godinama ne silaze s modnog trona. 

  Izvor: Lepa&Srećna