"Možda sam konzervativna, ali sin Bekamovih izgleda na ovim slikama kao narkoman koji se prostituiše. Ovo je stvarno tužno".

Ovim rečima je jedna od pratilaca Viktorije Bekam prokomentarisala nove slike sina poznate kreatorke i muža Dejvida, penzionisanog fudbalera. Kruz Bekam se, naime, slikao za jedan magazin, a fotografije su - po mišljenju mnogih - neukusne, najblaže rečeno. Objavljene su na dan kad je momak punio 17 godina i kako je rečeno u jednom od komentara, u trenutku snimanja, Kruz je bio maloletan.

"Ovo je stvarno jezivo. On je dete a vi ga seksualizujete", "Liči na dečaka od 12 godina", pišu ogorčeni, a jedan pita: "Zašto je društveno prihvatljivo da se Kruz Bekam slika u donjem vešu, kako se drži za međunožje i pokazuje tetovaže a imao je samo 16 godina kad su fotografije napravljene? I zašto ih Viktorija promoviše?"

Dok kreatorka s očiglednim ponosom objavljuje slike svog sina, mnogi protestvuju jer su primenjeni dupli standardi.

"Zamislite šta bi bilo da je u pitanju žensko dete", podsećaju. "Tužno", "neprikladno" i "nikad ne bih sinu dozvolila da radi ovako nešto", poručili su joj pratioci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna