Viktorija Bekam s punim pravom godinama nosi titilu jedne od najbolje odevenih žena na svetu. Mnogi tvrde da se dizajnerka rodila sa ovako istančanim ukusom za modu i da nema bogatstva i bankovnog računa koji bi uticali na ovako izgrađen stil.

Najpoznatija mršavica na svetu je odvažna i spremna da ponese ono što se većina ne bi usudila. Jedno takvo spektakularno izdanje predstavila je i na Nedelji mode u Parizu. Naime, Viktorija je na reviju "Sen Loran" došla u društvu sina Romea, ali mama je ukrala svu pažnju.

Najpoznatija mršavica na svetu je poznata po tome da nosi izrazito duge pantalone, ali ovoga puta se odlučila za drugačiji model. Ona je ponela crvene efektne pantalone koje su mešavina PVC-a, poliestera i elastina, a kombinovala ih je uz zanimljive cipele iste boje i ljubičasti džemper.

Stil Viktorije Bekam
Profimedia 

Viktorija je crnoj boji bila verna godinama, ali u poslednje vreme ona često je možemo videti u jarkim bojama i kombinacijama koje mnogi nazivaju nespojivim.

Profimedia Viktorija Bekam u nesvakidašnjoj kombinaciji boja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna