Melina je otkrila da njene i Harisove naslednike ne interesuje javni svet, te da joj je drago što za sada ne planiraju da krenu stopama svojih roditelja.

“Jako sam srećna što nijedno od njih dvoje nije poželelo da se bavim modom ili muzikom. Drago mi je što traže svoj put. Kan je u sportu, Đina pak razmišlja o fakultetu, a počela je da radi i neke kampanje, sa čim se ja nisam u početku složila, ali kada sam videla koliku joj to sreću pričinjava, koliko je vredna, nisam mogla ništa drugo do da je podržim”, ispričala je Melina za “Story”.

Dok je Đina za punoletstvo priredila veliku zabavu za prijatelje i porodicu, Kan, koji je napunio 17 godina, nije želeo glamurozno slavlje, a Melina kaže da ga je podržala u toj odluci.

“On je onako pomalo stidljiv i žurku nije želeo, u čemu sam ga podržala, mada lično volim slavja. Ipak, drago mi je što nije ekstravagantan kao Đina”, rekla je kreatorka i supruga pevača Harisa Džinovića.

Melina i Haris uspešno se nose sa svim izazovima roditeljstva koje nosi 21. vek.

“Nemam problema sa decom. Nemam sada ovde drvo u koje da kucnem, ali presrećna sam u kakve ljude rastu. Istina je da su u uzrastu kada im je sve drugo draže, imaju svoj krug prijatelja, svoja interesovanja, stoga se ja trudim da ne savetujem. Povremeno nešto dobacim, čisto da to imaju u vidu. Nije ovo vreme kakvo je nekad bilo. Učim se da zaćutim i budem strpljiva, jer verujem da se deca roditeljima vrate u 20-im. Ne mogu da kažem da imamo svađe i neslaganja, zaista su oboje vrlo dobri stoga ih i Hari pušta da ostanu u gradu do kada žele”, iskrena je bila kreatorka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna