Folk pevač Haris Džinović sa suprugom Melinom i decom Đinom i Kanom deset godina je živeo u kući na Banovom brdu, a onda je kupio plac na Dedinju gde je 2018. godine započeo izgradnju luskuzne vile.

Kako je slavni par tačno znao kako želi da izgleda njihovo porodično gnezdo, a poznato je da Haris perfekcionista preseljenje se odužilo. 

 "Haris i Melina tačno znaju kako žele da im izgleda dom i ne pristaju na kompromise. Pevač ne žali novac da dobije ono što hoće, ali mora da bude onako kako su se dogovorili. On je godinama živeo u Parizu i navikao na perfektnost njihove gradnje, a istu želi da prebaci u svoj dom. Zato i nastaju problemi. Mnogi materijali su čak dovoženi iz različitih krajeva sveta, dok će dobar deo nameštaja upravo biti iz Pariza ", rekao je za Blic svojevremeno izvor blizak porodici Džinović.

Ipak, strpljenje se isplatilo pa su se Melina i Haris sa decom uselili u vilu pre nekoliko dana, a večeras su svoj luksuzni dom rešili da predstave prijateljima uz večeru povodom Bajrama.

Kako nisu želeli da prave veliko slavlje zbog korone, pozvali su samo najbliži krug prijatelja.

Izvor: Lepa&Srećna