Milos Biković nije sklon promenama u izgledu, ali je ovog puta napravio izuzetak. Jedan od najpopularnijih srpskih glumaca otkrio je i da njegova devojka Ivana Malić ne gleda blagonaklono na njegov novi imidž.

“Nekad se brijem. I ostavim brkove. To je nervira. Trolujem je tako dva dana. Posle obrijem”, otkrio je glumac uz fotografiju na Instagramu na kojoj pozira sa svojom lepšom polovinom.

Miloš je, podsetimo, Ivanu prvi put predstavio javnosti u novembru prošle godine na premijeri filma "Južni vetar 2".

Iako glumac ne voli sa javnošću da deli detalje iz privatnog života, Ivana s vremena na vreme na društvenim mrežama podeli neki od njihovih zajedničkih trenutaka, a par često boravi zajedno i u Moskvi, budući da Biković već godinama karijeru uspešno gradi paralelno u Srbiji i Rusiji.

Pre nekoliko meseci se spekulisalo da je par navodno raskinuo, da bi odmah nakon toga usledile i glasine o venčanju, povodom čega se Biković tada i oglasio.

"Ne komentarišem svoj privatni život, tačnije, vrlo retko govorim o njemu. Kada su mediji u pitanju, mene ništa ne može da iznenadi, ali mi je zabavno što istog dana pišu o raskidu i ženidbi. Mogu da kažem da to, za sada, nije istina, što ne znači da neće biti u budućnosti, niti da se to već nije desilo",  rekao je glumac okupljenim novinarima na ovogodisnjem FEST-u.

Ivana Malić je, inace, iz Crne Gore i pravnica je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna