Pevač Haris Džinović otkriva da dugo vremena nije nastupao zbog pandemije korona virusa, kao i da mu publika nedostaje. Svima je poznato da Haros mnogo voli da peva i poslovno i privatno, pa jedva čeka da se lati ponovo mikrofona pred ljubiteljima njegove muzike.

"Najmanje 400 dana nisam nastupao. Naravno da mi nedostaje publika, putovanja, spremanje, sve ono uobičajeno što se radi pred koncert i za koncert", rekao je za "Blic" i otkrio da u junu planira koncert.

Pevač se osvrnuo i na vreme koje je proveo u izolaciji.

"Vreme sam provodio relativno izolaciono. Moram priznati, porodica i ja smo se dobrano čuvali. Poprimali smo te vakcine, deca su preležala koronu. Vodim računa, stalno sam sa maskom, svaki izlazak, iako ne izlazim puno. Kad izađem, maska je obavezna", istakao je.

Pored planiranja nastupa i koncerta koji želi da održi Haris je otkrio kako se nosi sa vezom svoje ćerke sa fudbalerom Crvene Zvezde, ali i o TokTok karijeri superuge Meline i Đine.

"Ja se ne nosim nikako, one se nose. To je njihova stvar, one to dobro rade i znaju. Melina naročito, ona je oprobana, dete je tek krenulo u to, voli. Šta će biti od svega toga, ne znam, samo da bude normalna priča, ugodno lepo. Nemam bojazni, ona je dosta savesna devojčica, vodi računa o svemu. Već smo se davno dogovorili šta treba, a šta ne treba, šta može, šta ne, šta sme, šta ne sme. To je logičan savet roditelja, e sad hoće li dete poslušati, ko to zna", rekao je za ćerku Đinu koja se zabavlja sa poznatim fudbalerom.

Izvor: Lepa&Srećna