Melina i Haris Džinović u intervjuima rado govore o svojoj deci, ćerki Đini i sinu Kanu, ali do sada se porodično nisu slikali ni za jedan magazin. Za razliku od šesnaestogodišnjeg Kana, koji ne pokazuje želju da se eksponira u javnosti, njegova, godinu dana starija, sestra aktivna je na društvenim mrežama.

Đina je jednom prilikom ispričala da se mama protivila toj odluci, a da li se tati dopada ćerkina popularnost na „Instagramu“ i "Tik Toku“?

"Provokacija ima raznih vrsta, ne mogu je sprečiti, mogu da kažem nešto, pa da se posvađam s njom. Najveća tragedija je što nam decu vaspitavaju upravo društvene mreže", rekao je Haris medijima.

Pevač je nedavno zamerio i roditeljima što deci ne dozvoljavaju da se bave zanatima.

"Sramota je što roditelji danas ne daju deci da počnu da se bave raznim vrednim zanatima. Ne može se kuća napraviti bez toga. Ako nema majstora, nema sigurnosti u rukama. Deca se danas šalju u privatne fakultete i bave se menadžmentom umesto zanatima, koji, kad ih imate u rukama, kasnije mnogo vrede. To je, na neki način, siguran posao. Imamo lekara, oni su neophodni, ali šta će nam toliko menadžera u državi", rekao je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna