Đina Džinović, ćerka popularnog pevača Harisa, proslavila je nedavno 18. rođendan i time, i formalno, ušla u "svet odraslih". Proslava je bila glamurozna, a Đina je blistala u uskoj crnoj mini haljini i elegantnim sandalama. Mlada lepotica je osvojila simpatije mnogih, a njeno srce pripada Andreju Đuriću, momku s kojim je već neko vreme, uz saglasnost roditelja.

Devojke zavide Đini na odličnom izgledu, a kako je aktivna na društvenim mrežama, često im odgovara na pitanja o tome kako neguje svoju lepotu. Zato je najnovija objava na Instagramu iznenadila mnoge, jer je Đina pokazala da je počela da se podvrgava kavitaciji. Uz snimak je napisala "prva kavitacija" i dodala srca uz ovaj potpis. 

Kavitacija je tretman uklanjanja masnih naslaga i celulita pomoću ultrazvuka, kojoj pribegavaju osobe koje inače nisu gojazne. Ultrazvuk "otapa" ove naslage na pojedinim mestima na telu i one se kasnije limfom dreniraju i, metaboličkim procesima, oslobađaju iz organizma.

Ćerka Harisa Džinovića na kavitaciji  Instagram/djinadzinovic

Ovaj tretman se radi bez anestezije, bezbolan je i traje oko 45 minuta, a nakon njega se preporučuje limfna drenaža. Obično se izvodi jednom nedeljno, a lekari kažu da je potrebno između pet i deset kavitacija da bi se videli efekti.

Đina je već najavila na svojim društvenim mrežama da ima zacrtan cilj kako želi da izgleda, a planira i da vežba, kako bi telo pripremila za leto.

djina dzinovic cilj kavitacije
Instagram / djinadzinovic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna