Marijana Mićić i njen verenik Miloš Marjanović postali su rodltelji 9. decembra 2021, a ćerki su dali ime Ana. Par je dugo priželjkivao da se ostvari u roditeljskoj ulozi, a voditeljka uživa u majčinstvu.

"Ništa mi ne pada teško, još uvek, još uvek je sve pod kontrolom. Beba mi je mnogo dobra, spava od deset do deset, stvarno imamo sreće. Budimo se oko pet, šest da jede, ali imamo sa našom bebom srećom. Niko nam ne pomaže, mi sve možemo super, ja sve mogu sama, Miloš radi, ja ne radim. Kad treba nešto da se obavi, ili da se prošetam sa drugaricama, imamo devojku koja čuva, to je zdravo i za mene, i za bebu", rekla je Marijana za "Srpski Telegraf" i otkrila kada planira da se vrati na posao.

"Toliko mi je dobro, da ne planiram da se vratim na posao, nema potrebe, pre jeseni ne. Leto će sada, pauza, ali od jeseni hoću", bila je iskrena voditeljka.

Marijana smatra da će biti blaga u vaspitanju, i ističe da bi najviše volela da joj ćerka odrasta u mirnijoj sredini.

"Ne znam kakva ću biti, nisam razmišljala, u teoriji bih volela da budem najblaža, da sve može, ako je suditi po kućićima, biću najblaži roditelj na svetu. Ona nema osobine, ona samo jede i spava, dakle tatine, Miloš samo jede i spava. Iskreno da ti kažem, bila sam trudna i porađala se u vreme korone, i verovatno da nije bilo korone, imala bih milion drugih strahova, ali korona mi je bila najveći strah... Ja kada razmišljam, ja bih najviše volela da mi dete odrasta na selu, bez telefona, musava i kaljava, ali to je teško izvodljivo. Dok nekog momenta možeš da držiš stvari pod kontrolom", rekla je voditeljka koja je nedavno ispričala da ćerka preslikani tata.

"Likom da, a i dobra je na njega. Kad se rodila, da ste pokazali 10 muškaraca i pitali ko je njen tata, svi bi pokazali na Miloša. Čak ima i frizuru kakvu on nosi. (smeh). Nije ona bez razloga MišAna", rekla je "Story" Marijana i istakla da su imali sreće jer Ana beba za poželeti.

"Pre nekoliko dana njenu lekarku sam zvala u 11 pre podne. Kad sam joj rekla 'dobro jutro', začudila se, a kad je čula da smo se upravo probudile, zaključila je da smo zaista srećni roditelji", kaže Marijana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna