Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić u više navrata je govorila o svom iskustvu razvoda kao i stresnom periodu, kroz koji je tada prošla. Na brak sa lekarom Srđanom Milojevićem, sa kojim ima ćerku Lenku, stavila je tačku kada je ljubav izbledela. Brak je okončan pre više od decenije i po, a sa ove vremenske distance ona drugačije gleda na razvod.

"Razvela sam se pre 16 godina, zaboravila sam kako taj čovek izgleda, nismo se sreli godinama, morala bih da pustim kasetu sa svadbe da ti kažem da li sam bila u venčanici. Hoću uvek da pričam o razvodu kao svom iskustvu, ali o tom čoveku zaista nema potrebe. Oboje smo nastavili svoj život", iskrena je Vesna, koja ne krije da joj se muškarci udvaraju.

"Devojka sam, što znači da imam udvarača, ali kao svaka poštena devojka, ja sam stidljiva i ne mogu o tome da pričam. One udvarače koje nemaju šanse kod mene jako poštujem, cenim njihov ukus, o svim svojim udvaračima i muškarcima uvek sve najbolje", rekla je  voditeljka za "Super Tv", i priznala da jeste zaljubljena.

Vesna je svojevremeno istakla da loš brak treba prekinuti po svaku cenu,

"Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku", izjavila je voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna