Vesna Dedić i Sanja Marinković družile su se dve i po decenije i bile su dokaz da iskrena, prava prijateljstva postoje i među javnim ličnostima. Jedna drugu su podržavale i u privatnim i poslovnim odlukama, ali pre godinu i po dana njihovo prijateljstvo je završeno - čini se, za sva vremena. Vesna ne voli da priča na ovu temu, ali je potvrdila da pružiti ruku pomirenja neće sigurno.

"Što se tiče našeg prijateljstva, samo jednom sam dala izjavu kada je tema bila afera 'kovid elita'. Tada sam iz profesionalnih razloga otkrila da se više ne družimo, ona je za mene zauvek blokirana", rekla je Dedićeva za "Informer" koja nije skrivala da se oseća iznevereno.

"Sanja je dala izjavu da smo bile dobre koleginice 25 godina, a ja da smo bile prijateljice. Ja sam podnela svoju emotinu bol zbog činjenice da sam 25 godina bila dobar prijatelj i zaista sam to doživljavala, kao duboko, odano prijateljstvo. Ispostavilo se da sam posle toliko godina izneverena kao prijatelj", rekla je Vesna nedavno za Story a na pitanje, zbog čega je došlo do sukoba, iskreno je odgovorila:

"Ja sam izneverena. Ne jednom, dugogodišnji proces je u pitanju, ali sam kasno dobila informaciju i kasno sam se sa tim suočila. Nas dve u prijateljskim odnosima nismo duže od godinu dana, ali čak ni najbliži prijatelji koji su primećivali da se nešto dešava, nisu imali hrabrosti da pitaju, jer su znali koliko Sanju volim i koliko sam odan prijatelj. Moja majka, brat, snaha, Lenka i Sanja Marinković su bili zabranjene teme za analizu bilo mojih partnera ili prijatelja",  ispričala je Vesna.

 Izvor: Lepa&Srećna