Vesna Dedić je žena od reči, ali veoma birano iznosi u javnost detalje iz privatnog života. Ipak, svoj najveći uspeh ne skriva. Ćerka Lenka je svetlo njenog života, a iako je veoma ponosna na naslednicu o njenoj retko govori.

"Ćerka mi je zabranila da pričam o njoj, ali mogu da kažem da sam zaista zadovoljna majka. Lenki sam za svaki rođendan poklanjala više slobode i više poverenja jer je dokazivala da sam u pravu kada tvrdim: Ne vaspitavaju se ženska deca tako što im govoriš šta sve devojčica ne sme, već govoriš šta sve može. Umesto zabrana treba dati slobodu. Upotreba slobode je veća odgovornost od poštovanja zabrana. Poštovati zabrane mogu i glupaci, a ne izneveriti onog ko ti je dao slobodu samo mudri i oni koji istinski vole", otkrila je jednom prilikom Vesna.

Proslava 21. rođendana bila je prilika da poznata autorka i novinarka najzad pokaže kako izgleda, kako ju je nazvala, ključ njenog lepog života. Iako Lenka na fotografiji s majkom ima masku, očigledno je da je ona njena slika i prilika.

Ćerka Vesne Dedić
Instagram/Vesna Dedić 

Vesna je svojevremeno za "Blic" otkrila kakav odnos ima sa ćerkom i naglasila da je već odavno ne savetuje. 

"Ona ide svojim putem, pa kad postoji neka barijera, onda joj ispričam moje iskustvo, a ona nek vidi šta će. Lenka je sada svoja ličnost i ja sam tu jako emotivna. Lenkinih saveta se bespogovorno pridržavam, od izbora muzike i šminke do životnih i poslovnih. Moje iskustvo i njen osećaj za trenutak i duh vremena u kojem živimo daje veoma dobre rezultate. Nikada nijedna tema u našem odnosu nije bila tabu, a ljubav prema partneru, porodici, prijateljima i poslu najčešće su teme naših razgovora. Radije pričamo o tome nego o učenju i modi", rekla je Dedićeva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna