Kroz godine bavljenja javnim poslom Vesna Dedić je naučila da svoju intimnu čuva daleko od očiju javnosti. Voditeljka i spisateljica već izvesno vreme živi sama, budući da je njena ćerka Lenka zbog školovanja napustila Srbiju. Iako je jako ponosna na svoju mezimicu, poštuje njenu želju i ne spominje je u medijima.

I o emotivnim izborima ne priča javno, pa nakon razvoda partnere nije predstavljala javnosti. Lenku je dobila tokom desetogodišnjeg braka s lekarom Srđanom Milojevićem, od koga se rastala kada je shvatila da nije srećna.

"Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak",  izjavila je svojevremeno Dedićeva koja nije otkrila detalje.

"Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa", rekla je Vesna kojoj teško pada razdvojenost od ćerke. Kao najveći trenutak tuge navela je onaj kada je njena ćerka imala koronu.

"Najveći trenutak tuge je bio decembar 2020. godine, kada je Lenka imala koronu i bila sama u studentskoj sobi u Holandiji", ispričala je voditeljka za "Svet"

"Nije imala nikog da joj donese čašu vode jer je bila u izolaciji, a ja sam je preko WhatsApp-a gledala u polusvesti sa temperaturom, bez ikakve šanse da odletim u tu Holandiju jer nas ne primaju u Evropsku uniju", dodala je Vesna.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna