Vesna Dedić je postala majka u 31. godini, a nešto kasnije se i udala za oca svoje ćerke Lenke, ali je taj brak trajao samo nekoliko godina.

Supruga Srđana Milojevića je upoznala na žurci kod drugarice, mesecima joj se udvarao, a kad su počeli da se zabavljaju, vrlo brzo su i odlučili da žive zajedno. Ipak, na svadbu je pristala samo zbog rođenja deteta i pritiska porodice, a pokazalo se da veza ipak ne funkcioniše.

Voditeljka je više puta otvoreno govorila o razvodu i priznavala da je poslednjih meseci neprekidno plakala. Zato je odlučila da preseče, a najteže joj je bilo što je znala da će najveću cenu platiti dete.

"Tvrdim da ne postoji ni žena ni muškarac koji se razveo u afektu, lako odustajući od zajednice. Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa", ispričala je Vesna za Hit. "Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku."

Ona ističe da se divi i zavidi parovima koji su i posle razvoda nastavili zajedno da brinu o detetu vaspitno, emotivno i finansijski.

"Ja nisam te sreće. Morala sam da obezbedim krov nad glavom, osnovnu egzistenciju, ali i da sama snosim odgovornost za odluke bitne za odrastanje ćerke", rekla je Vesna. "To mi je bilo najteže, to preispitivanje da li sam dobra majka koja mora biti i otac. Teško je biti samohrana majka u Srbiji zato što srpske plate većine obrazovanih žena ne podmiruju potrebe iznajmljivanja stana, ishrane, režije, a da ne pričamo o garderobi, putovanjima..."

Izvor: Lepa&Srećna