Kultna emisija „Balkanskom ulicom“ ugostila je brojne eminentne ličnosti iz našeg javnog života koji su baš autorki Vesni Dedić otkrivali do tada nepoznate detalje iz privatnog života.

Novinarka do sada nije uvek rado govorila o svom privatnom životu, osim da je ponosna na ćerku Lenku koja u inostranstvu studira prirodne nauke, jer kako kaže još uvek nije naučila da kaže tačno šta. Ipak, sada je odlučila da napravi presedan i otvorila je mogućnost svojim pratiocima da je pitaju šta ih zanima. Pored priče o emisiji, novim i starim knjigama, Vesna je pričala i o privatnom životu. Na pitanje da li ima potpunu slobodu ili je ipak nešto guši kroz osmeh je odgovorila: 

„U privatnom i poslovnom životu me već dugo niko ne guši i tu sam slobodna. U svakodnevnom životu guši me nepravda, laži koje slušamo, situacija u bolnicama, obrazovanju…“

Od kada se razvela o njenom ljubavnom životu nije se čak ni spekulisalo, a sada je na konkretno pitanje: „A vaš ljubavni život ima li ga?,“ rekla:

„Ima, ima, ali vereničko prstenje biram tek od 2027. godine.“

Kroz iskren „razgovor“ sa svojim pratiocima otkrila je i da je delove svog privatnog života utkala i kroz likove dosadašnjih romana, ali i zagonetno dodala da je neke čak stavljala i u muške junake. Objasnila je i da više neće biti crvenokosa jer to podrazumeva šminku i feniranje, a ona za to u ovom trenutku nema vremena. Ne libeći se da odgovori na bilo koje pitanje otkrila je i svoje mišljenje o botoksu.

„Mama i tata su me učili da žena mora da bude negovana, u tom smislu „da“ i botoks i fileri i laseri, ako treba i estetska hirurgija.“

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna