Bela Hadid (25) je odlučila da otvori dušu i kaže sve o estetskim operacijama kojima se podvrgla. Danas je smatraju najlepšom ženom na svetu, ali u detinjstvu i pubertetu je proživela mnogo teških situacija.

"Ja sam bila ona ružnija sestra. Imala sam smeđu kosu. Nisam bila ni tako kul kao Điđi (plavokosa sestra, takođe manekenka), nisam imala toliko samopouzdanja", ispričala je Bela u intervjuu za Vog. "I to su ljudi govorili o meni. A nažalost, kad to čujete toliko puta, i sami poverujete. Uvek se pitam, šta jedna devojka - toliko nesigurna, anksiozna, depresivna - devojka koju muče slike sopstvenog tela i problemi sa ishranom, devojka koja ne podnosi da je dodiruju, koja pati od jake socijalne anksioznosti - šta ona traži u ovom poslu? Ali, s godinama, postala sam dobra glumica. Ili se jako osmehnem ili se smrknem i to je to."

Bela kaže da je uvek osećala kako mora da se dokazuje u svetu manekenstva. Imala je vere u sebe kad je u pitanju radna etika - za sedam godina nikad nije zakasnila na posao, otkazala angažman, propustila dogovor. "Niko ne može da kaže da se nisam odrala od posla", zaključuje Bela.

Međutim, mnogi je optužuju da je u potpunosti promenila lice, a ona tvrdi da je to izmišljotina. "Svi pokazuju jednu moju sliku iz puberteta, na kojoj izgledam otečena", kaže manekenka. "Pa, ko se nije promenio od puberteta? Istina je samo da sam operisala nos, a danas mi je žao što nisam sačuvala nos svojih predaka. Mislim da bih se, vremenom, navikla na njega. Nemam filere, a za iskošene oči se koristi najstariji trik na svetu - lepljiva traka", objašnjava Bela.

Javnost je na nož dočekala priču o operaciji nosa kojoj je Bela bila podvrgnuta u 14. godini. Za to krive majku, Jolandu Hadid koja je dozvolila (a mnogi tvrde - i podsticala) ćerku na hirurški zahvat. "Ona je kriva što se Bela tako osećala", "Ko odvede ćerku na estetsku operaciju u 14. godini, zaslužuje mesto u paklu", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Jolanda je i sama bila supermodel, a od malena je skretala pažnju ćerkama da vode računa o liniji jer će biti manekenke. Čak im je branila da se bave odbojkom kako ne bi, od sporta, dobile prejake mišiće.

Bela danas dobija najbolje poslove i nastupa na svim prestižnim modnim revijama u svetu, ali i dalje boluje od jake depresije o čemu otvoreno piše na svom Instagramu, gde je podelila i slike na kojima se vidi uplakana i bez šminke. Pogledajte!

Profimedia Manekenka iskreno o plastičnim operacijama i depresiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna