Kažu da nije bilo muškarca u staroj Jugoslaviji koji nije bio bar malo zaljubljen u Vesnu Zmijanac.

Lepotica kojoj nije bilo ravne plenila je erotičnošću koja je bila retka u to vreme. Vitka plavuša sa bujnim grudima umela je da provocira neobičnim dekolteima i providnim kostimima, a fotografije i video snimci i danas svedoče o njenoj ženstvenoj harizmi. Posebno je zapažen jedan crni kombinezon, vrlo smeo za tadašnje prilike.

Međutim, ona je tada priželjkivala drugačiju vrstu pažnje, smetalo joj je što je samo seks simbol. 

Često je želela da nekome bude samo drugarica, priznala je u jednom intervjuu za Story, pa se odlučivala i da glumi muškaraču. U privatnom životu, bila je žena koja voli i ume da kuva, ali nije bila spremna da je muškarac kojeg voli zatvori u kuhinju.

Zato je često bila emotivno neispunjena, ali joj je karijera nadoknadila mnogo toga. I danas se pevaju njeni megahitovi, a Vesna nastupa, mada daleko ređe nego pre.

Estradni život i trka za poslom ostavili su traga na njenom zdravlju, ali i lepoti. Dugo lekari nisu mogli da utvrde šta je uzrok njenih tegoba pa su ih pripisivali klimaksu, a onda je 2014. godine otkriven problem sa štitnom žlezdom. Hitno je operisana, a mediji su preneli da je bila u životnoj opasnosti. Bila je to rizična intervencija, dugo je trajala i Vesna je, navodno, teško podnela anesteziju.

Zbog svih ovih problema, pevačica se drastično ugojila, a borba sa kilogramima se nastavila i kasnije. Skidanje sala sa stomaka pomoću lipolize je, takođe, teško izdržala - rekla je da je dve nedelje ležala nepomična u krevetu zbog jakih bolova. 

Ipak, estrada i dalje "traži" svoje. Vesna je, navodno, odradila i liposukciju podbratka i zatezala lice i vrat. Nikada nije operisala grudi i uvek je naglašavala da nije ugradila silikone  i da joj nije čak potreban ni brushalter. Najviše muke ima sa opadanjem kose, što se trudi da reši raznim kvalitetnim perikama. Jedno vreme se govorilo i da će otići na presađivanje kose.

Pesma je i dalje njen najjači adut. "Umorila sam se od javnog života", rekla je nedavno za Blic. "Ovaj posao dugo radim i sasvim je normalno da želim da se povučem. Jedino što me i dalje drži je pesma, volim da pevam isto kao i pre pola veka kada sam počinjala. Sve ostalo mi stvara napor."

Instagram / vesna_zmiijanac_official Nekad najlepša žena naše folk estrade.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna