Kada je pre trideset godina Zorica Brunclik ugradila silikonske implante u grudima, bila je to takva vest da je osoba koja je otkrila ovo u javnosti bila u nemilosti pevačice!

Naime, priča se kako je ovaj podatak obelodanila lično Suzana Mančić, pa se folkerka na nju ozbiljno naljutila. Danas su estetske hiruške intervencije toliko uobičajene na estradi da je mnogo veća vest kad neka pevačica NIJE ništa operisala. Neke o tome pričaju bez ikakvog ustručavanja, druge ipak zadržavaju za sebe istinu o svojim korekcijama, a treće daju informacije "na kašičicu" pa neke priznaju a neke ne.

Veštačke grudi se, uglavnom, lako prepoznaju tim pre što su na estradi "na ceni" ogromni implanti. Tako su silikone ugradili Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović, Stoja Novaković, Dragica Radosavljević Cakana, kao i Tina Ivanović, Mina Kostić, Jelena Kostov, Aleksandra Prijović, Tea Tairović, Anastasija Ražnatović i mnoge druge. Neke od njih su morale i da izvrše korekcije, jer su zbog velikih grudi dobile bolove u leđima - implanti su bili preteški za kičmu i njihovu konstituciju.

Druga stvar oko koje najčešće nema spora je korekcija nosa - kukast nos je imala Jelena Karleuša koja je dugo "odbijala" da ga operiše i kao da je insistirala da napravi karijeru "uprkos" nepravilnom profilu. Na kraju je ipak odlučila se da ga koriguje, a druge pevačice obično povežu takvu estetsku intervenciju sa rešavanjem problema devijacije. Tako su nos operisale Milica Todorović, kao i Emina Jahović, Dragana Mirković, Andreana Čekić, Maja Berović i Marina Visković.

Što se tiče zadnjice, o ovim implantima dive izbegavaju da govore. Jednom je Jelena Karleuša dala ishitren odgovor na pitanje "kad planira dijetu" u emisiji Zvezde Granda, pa je odbrusila "Nisam luda da idem na dijetu, ova zadnjica vredi hiljade evra". Za Cecu Ražnatović se veruje da je ugradila implante, ali ona o tome ne priča. 

Reklo bi se da zvezde ipak ne žele da potpuno demistifikuju svoju lepotu i izgled na sceni pa tako ne otkrivaju sve do detalja. Aleksandra Prijović ne komentariše kako je dobila pravilnije crte lica otkako je karijera krenula uzlaznom putanjom, Aleksandra Mladenović je mnoge elemente svog izgleda objasnila rečima da se "naglo ugojila", a Karleuša više nema nisko čelo zbog kojeg joj je Dragan Stojković Bosanac više puta uputio komentare u šou programu "Zvezde Granda".

Lažne trepavice, lažna kosa, lažni nokti, "lažne" plave oči pomoću sočiva u boji, usne punjene hijaluronom i veštački zubi - to se sve, već odavno, podrazumeva.

ATA / Antonio Ahel Koje estetske intervencije su najčešće na srpskoj estradi

Izvor: Lepa&Srećna