Šta je sve ova lepotica operisala i zašto to danas niko ne primećuje? Ili bar, nikome ne smeta? Bela Hadid je pre par godina proglašena najlepšom ženom na svetu i danas je jedna od najplaćenijih manekenki. Zaštitno je lice vrhunskih brendova, a nastupa na revijama Toma Forda, kuće Živanši i Šanel i njima sličnih.

Rođena je 1996. godine i kao devojčica je bila preslatka. Ipak kako se naslućivala manekenska karijera, pokazalo se da lepa Bela ipak nije dovoljno lepa... barem ne po surovim standardima 21. veka.

Prva njena operacija bila je korekcija nosa, a obavio ju je vrhunski hirurg na Beverli Hilsu. Upravo to i jeste tajna njenog izgleda. Sve njene transformacije izveli su najbolji specijalisti, a bilo ih je mnogo i realizovane su povremeno. Tako se njen izgled menjao postepeno, a ona bila sve lepa i lepša.

plasticna operacija bela hadid
Profimedia 

Uz prvu rinoplastiku (korekciju nosa) počelo je i dodavanje filera u gornju usnu, tvrdi specijalista kozmetike Lori Hil.

S vremena na vreme, Bela podiže obrve liftingom i ugradnjom niti, ali za njen profil i ovalno čelo je zaslužan novi tip zatezanja kože poznat pod nadimkom "konjski rep". U okviru jedne operacije, podižu se obrve, zatežu oči i koža gornjeg dela lica. Njena lepa fizionomija je ponovo doterana.

Nešto kasnije izvedena je još jedna operacija nosa, kako bi se hrskavica savršeno oblikovala. Upadljive jagodice nisu dobijene "pumpanjem" filerima, već intervencijom na mišićima lica kako bi obrazi delovali što udubljenije. Takođe, donja vilica joj je smanjena.  Drugim rečima, zgodnoj manekenki je potpuno promenjen zagrižaj!

Bela je redovni korisnik botoksa, a usne se stalno dopunjavaju filerima. Što se tiče tela, sve ukazuje na ugradnju implanta, s tim što se manekenka sigurno bila vrlo odmerena kad je reč o njihovoj veličini. O ovoj intervenciji se, zaista, samo nagađa, ali je svima čudno što njene grudi ostaju iste bez obzira na variranje kilaže u nekim periodima.

Bela je danas jedna od najuticajnih influenserki, na Instagramu je prati više od 40 miliona ljudi.

plasticna operacija bela hadid
Profimedia 

 Izvor: Lepa&Srećna